چگونه تشخیص دهیم که بخار شما مسدود است


پاسخ 1:

تعداد دوستان شما کاهش می یابد و آن شخص دیگر در لیست دوستان شما نیست. اگر نمایه را بررسی کنید و دکمه "افزودن دوست" را مشاهده می کنید ، آن شخص دوست شما نیست.

اگر مسدود شده باشید ، به هیچ وجه نمی توانید نمایه شخص را ببینید. پست های او در گروه ها و نظرات در مورد خوراک شما نیز از بین می رود. همچنین نمی توانید در پیام رسان FB به آن شخص برسید.

سناریوی دیگری که مشابه آن است ، هنگامی اتفاق می افتد که شخصی حساب خود را غیرفعال کند. آن شخص هنوز در لیست دوستان شما نشان داده می شود ، اما تصویر کوچک عمومی است و وقتی روی پیوند کلیک می کنید ، با یک پنجره بازشو به شما می گوید حساب غیرفعال شده است.


پاسخ 2:

راهی وجود دارد اما به برخی از کارها نیاز دارد و فقط از دوستان شما اعمال می شود که مانند 5 سال گذشته اضافه کرده اید. اگر در فیس بوک دوست شدید ، آنها در پیام رسان شما پیامی ارسال می کنند و می گویند "شما اکنون با ... دوست هستید. سلام کنید!". اغلب اوقات مردم آن را در بایگانی خود پنهان می کنند. به پیامهای دستیابی (پنهان) خود بروید و همه این پیامهای "شما اکنون با ... دوست هستید" را بررسی و بررسی کنید. سپس می فهمید که آیا هنوز دوست هستید یا اینکه وقتی عکسشان در این پیام رسان می گوید: "xx دوستان مشترک" و نه "شما در فیس بوک دوست هستید" دوستشان نیستید.

مورد دیگر از طریق ایمیل است. این نیز به برخی از کارها نیاز دارد. من نمی دانم که آیا آنها هنوز هم این کار را انجام می دهند اما فیس بوک قبلاً اعلان های ایمیل را برای شما ارسال می کرد اگر اکنون با کسی دوست هستید یا خیر. به ایمیل خود بروید و این پیام ها را بررسی کنید. سپس همان ، مشخصات آنها را بررسی کنید. در این صورت خواهید فهمید که آیا هنوز دوست هستید یا اینکه آنها از شما دوستی نکرده اند. امیدوارم این کمک کند.


پاسخ 3:
چگونه می توانید بفهمید شخصی با شما دوست نبوده است؟

دو راه وجود دارد:

  1. لیست دوستان شما اگر نمی توانید شخصی را در لیست دوستان خود پیدا کنید ، دوستانه دوست شده اید یا مسدود شده اید.
  2. مشخصات شخص اگر می توانید به نمایه شخص دسترسی پیدا کنید و اگر دکمه Add Friend را می بینید ، دوستانه نبوده اید. اگر به هیچ وجه نمی توانید به نمایه شخص دسترسی پیدا کنید ، ممکن است مسدود شده باشید یا شخص حساب او را حذف کرده باشد.

پاسخ 4:

من فرض می کنم شما در مورد فیس بوک صحبت می کنید. لیست دوستان خود را بررسی کنید یا صفحه دوست خود را جستجو کنید و روی آن کلیک کنید. در صورت عدم بروز مشکل ، شما مسدود شده اید یا آنها حساب خود را پاک کرده اند ، که به طور خودکار دوستانه شما را دوست می کند. (غیرفعال کردن صفحه آنها باعث دوست شدن شما نمی شود.) یا اگر صفحه آنها بالا بیاید اما نشانگر "دوستان" علامت گذاری نشده باشد ، شما دوست نشده اید.

در غیر این صورت ، اگر آنها به تماس های شما پاسخ نمی دهند یا با شما خونسرد نیستند ، ممکن است در زندگی واقعی دوست باشید.


پاسخ 5:

زمانی است که شما را مسدود می کنند و متوجه می شوید که شما را از لیست دوستان خود حذف کرده اند و سپس به جستجوی آنها می پردازید و دیگر نمی توانید آنها را پیدا کنید. شما یک حساب دیگر ایجاد می کنید ، در مورد آنها تحقیق می کنید ، آنها را پیدا می کنید ، و می بینید که آنلاین هستند اما در صفحه شما هستند. آنها در آن نیستند.

اینگونه است که می دانید شخصی مانع شما شده و احتمالاً از شما نیز دوست نیست.

عشق،

آنجلا


پاسخ 6:

"دانته لوزانو پاسخ شما را درخواست کرد: چگونه می توانید بفهمید شخصی دوست شما نبوده است؟"

پاسخ در 3 سال گذشته تغییری نکرده است. پاسخ های نوشته شده در زیر کاملاً دقیق هستند. شما می دانید زیرا آنها دیگر در لیست دوستان شما ظاهر نمی شوند! اگر دوست خود را به طور کامل پیدا نکردید ، او یا شما را مسدود کرد یا کل حساب خود را خاموش کرد. به آنها لطف کنید و به حریم خصوصی آنها احترام بگذارید.


پاسخ 7:

به سادگی با رفتن به دیوار صفحه FB آن شخص ، ببینید آیا در آن نوشته شده است "اضافه کردن یک دوست". اگر آنها را نگاه کنید و دیگر نتوانید آن شخص را پیدا کنید ، نه تنها دوست شما نیستند ، بلکه شما را از دیدن چیزی در مورد آنها منع کرده اند.


پاسخ 8:

اولین فکر من این بود که دیگر هرگز از آنها چیزی نمی شنوی. اگر آنها شما را در FB یا سایر رسانه های اجتماعی مسدود کنند. آنها هرگز نمی خواهند در اطراف شما باشند. اگر مدت زیادی از آنها خبری ندارید ، مطمئناً به دنبال آن سرنخ بزرگ می روم. من فقط آنها را تنها می گذارم. اگر آنها کارتهای کریسمس یا تولد را نمی فرستند و همیشه این کار را می کردند. آنها دیگر در زندگی شما نیستند.


پاسخ 9:

این واقعاً به این بستگی دارد که چند دوست داشته باشید و آیا واقعاً رعایت کنید. اما پاسخ منفی است. با نحوه راه اندازی آن در صورتی که شخصی حساب خود را غیرفعال کند ، به نظر می رسد مانند این است که شما توسط یکی از دوستان یا اعضای خانواده خود از مدار خارج می شوید. یک روش مطمئن برای تشخیص اینکه آنها غیرفعال شده اند یا من با شما دوست شده ام این است که وقتی آنها تصمیم می گیرند که مزخرف بودن شما شنیده می شود ، درخواست دوست دیگری ارسال می کنند. (هیچ کس واقعاً نیست ، اینطور است؟) بیایید FB جدیدی اختراع کنیم ، من و شما زاکربرگ خواهیم شد و هر وقت کسی دوست نباشد می توانیم به بانک گریه کنیم.


پاسخ 10:

تنها راه برای فهمیدن این است که به لیست دوستان خود نگاهی بیندازید و ببینید چه کسی فیس بوک گمشده هیچ اعلانی را که چنین و چنان گفته باشد ، ارسال نمی کند ، فلان شخص دوست نشده است.


پاسخ 11:

به سادگی موارد زیر را بررسی کنید ، اگر آنها شما را دنبال می کنند ، نشان داده می شود.

بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که مستقیماً از آنها بپرسید که آیا آنها با شما دوست نیستند یا نه.

💛

- SanyaRana